tarjoamme ratkaisuja ongelmiin joita sinulla on tänään – jotta voit keskittyä tehtäviisi huomenna.

Tarvitsetko apua verkkosivujen päivittämisessä? Onnittelut, löysit meidät!

Matti and Eevi looking at phone together

Miten meistä tuli Orion M&C

Orion M&C on perustettu syksyllä 2020, jolloin Matti haaveili omasta bisneksestä verkkosivukehittäjänä. Verkkosivujen rakentamisesta kokemusta oli jo kertynyt ystävän yrityksessä sekä opiskellessa Savonia ammattikorkeakoulussa. Oli kuitenkin asioita, joita päivittäisessä toiminnassa Matti halusi tehdä paremmin eli oli aika alkaa tehdä asioita omien arvojenmukaisesti. Matille alusta lähtien tärkein motivaattori onkin ollut tyytyväinen asiakas ja se, että pystytään pitämään se mitä luvataan.  

Samoihin aikoihin jouluna 2020 Eevi valmistui myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi. Hän työllistyi heti valmistuttuaan markkinoinnin tehtäviin Tampereelle. Uudet työtehtävät olivat opettavaisia ja arvokkaita, mutta jotain aina niin yrittäjähenkinen Eevissä jäi kaipaamaan.

Keväällä 2021 päätimme yrittää ihan tosissaan. Matti aloitti täysipäiväisesti rakentamaan verkkosivuja. Eevi jatkoi samanaikaisesti uudella työnantajallaan, mutta oli korvaamaton tuki verkkosivujen myynnissä ja yrityksen alkuun sysäyksessä.

Lähestyimme asiakkaita rohkeasti ja saimmekin jo heti alkuun tärkeitä projekteja. Kesällä vauhti vain kiihtyi ja samoilla vauhdeilla jatkettiin syksyyn. "Olemme olleet äärettömän onnekkaita ja kiitollisia, että asiakkaiksemme on löytynyt näin mahtavia yrityksiä!" Olemme nimittäin päässeet tekemään hyvinkin erilaisia projekteja ja useimmiten olemme jatkaneet yhteistyötä vielä verkkosivujen valmistuttuakin.

Orionin ensimmäinen vuosi vakuutti, että tämä on se mitä haluamme tehdä. Me haluamme rakentaa parempia digitaalisia kanavia ja olla se kumppani, jonka sanaan ja tekemiseen voi luottaa. Loppukesästä 2022 myös Eevi perusti oman toiminimen ja on osa Orionin tarinaa markkinoinnin freelancerina. Toistemme osaamista täydentäen ja asiakkaidemme toiveet toteuttaen!

Eevi hugging Matti from behind

Sinun ideasi + Meidän osaaminen

Onko sinulla idea tai haave, jonka haluat toteuttaa? Kerro siitä meille, niin toteutetaan se!

Toteutamme mielellämme myös erikoisempia toiveita. Oletko itse suunnittelija, mutta rakentaja puuttuu? Rakennamme verkkosivuja myös suunnittelijoiden tekemistä Figma -tiedostoista.

Matti Sirokov and Eevi Ryytty

Miksi Orion?

01. Palvelu

Ratkaisuja ja arvostusta

Meille palvelun laatu on erityisen tärkeää. Teknisen osaamisemme lisäksi, meiltä molemmilta löytyy vuosien kokemus asiakaspalvelusta. Tunnemme haasteet ja olemme täällä ratkaisemassa niitä.

02. asenne

Intohimolla

Olemme todella kunnianhimoisia ja meille työmme on ylpeyden aihe. Teemme työtämme rakkaudella ja intohimolla, joten voit luottaa tekemiseen.

03. tulos

Laatua kiitos

Meillä tekemistä eteenpäin vie visio lopputuloksesta. Emme tyydy vähään, eikä meiltä saa "Pirkka -versioita". Iloitsemme niin pienistä yksityiskohdista kuin kokonaiskuvasta ja sen tuomista hyödyistä.
Orion dots background image

30+

verkkosivuprojektia

100%

tyytyväisyystakuu

5+

vuotta kokemusta

02

yrittäjää yhdessä

Matti Sirokov

Perustaja, Webflow Developer

Eevi Ryytty

Marketing Specialist

100% asiakkaistamme ihastuu meihin –miksi et olisi yksi heistä?

Orion round shape backgroundOrion dots background image