Miksi juuri Webflow?

Kirjoitettu
July 6, 2022
Kirjoittaja
Eevi Ryytty
Marketing Specialist
Seuraa meitä somessa

WordPress? No thanks...

Miksi Webflow?

Me emme käytä projekteissamme useimmille tuttua Wordpress ohjelmaa, vaan uuden sukupolven Webflowta. Wordpress oli hyvä vuonna 2010, kun ensimmäiset visuaaliset työkalut nettisivujen rakentamiseen julkaistiin. Aika on kuitenkin mennyt eteenpäin ja niin on verkkosivujen rakentaminenkin. Verkkosivujen määrä on räjähtänyt tämän reilun kymmenen vuoden aikana ja näin ollen kilpailijoista erottuminenkin vaatii enemmän. Meille verkkosivujen rakentaminen ei ole vain työtä, vaan haluamme luoda yrityksille persoonallisen ja visuaalisesti tyylikkään digitaalisen käyntikortin, kaupan tai mitä termiä meistä kukin haluaa myyvistä verkkosivuistaan käyttää.

"Personoimme sivut aina lisäämällä omaa koodia, mikä on helppoa Webflow alustalla."

Usein meille esitetään kysymys, voisimmeko rakentaa tai uudistaa Wordpress nettisivut. Näihin projekteihin emme lähde, sillä Wordpressin yksinkertaiset työkalut ja pohjat ovat meille painajainen. Joten, jos haluat erottua muista ja surffata netin aallonharjalla valitset meidät ja Webflow:n. Me teemme sivut sinulle, joten emme käytä Wordpress pohjia siihen. Sen sijaan personoimme sivut aina lisäämällä omaa koodia, mikä on helppoa Webflow alustalla.

Webflow antaa meille mahdollisuuden luoda uutta yli rajojen.

Turvallisuus

Rakastamme rakentaa verkkokauppoja. Ai että, mitä kaikkea hienoa asiakkaamme myyvätkään! Verkkokaupoissa meille erityisen tärkeää on turvallisuus ja toivomme, että se on tärkeää myös sinulle. Webflow noudattaa samaa turvallisuus protokollaa ja teknologiaa kuin esimerkiksi Facebook, Amazon ja Google. Toisin kuin Wordpress tukee edelleen vanhoja PHP versioita, joiden virheet ja haavoittuvuudet vaativat ylläpitäjältään äärinmäistä tarkkuutta.  

Webflow takaa sinulle

  • Turvallisen kanavan
  • Helpon käyttäjäkokemuksen
  • Vakaan nettisivun

Webflowssa on helppo päivittää tuotteita ja tekstiä, kun rakentajasi on tehnyt sinulle toimivan sivun muutokset näkyvät heti! Me huolehdimme verkkosivujen ja verkkokauppojen toimivuuden aina sille tasolle, että pystyt itse helposti päivittämään sivujasi. Ja mikäli ohjeemme unohtuvat niin apumme on viestin tai puhelinsoiton päässä. Osa asiakkaistamme haluaa myös ulkoistaa verkkosivujen päivittämisen kokonaan meille, joten mainittakoon vielä, että sekin onnistuu.