VIDEO: Marimekko rebuild

Kirjoitettu
July 6, 2022
Kirjoittaja
Matti Sirokov
Perustaja, Webflow Developer
Seuraa meitä somessa

Webflow Treeniklubi

Orionin Webflow Treeniklubi on sarja, jossa rakennamme tunnettujen brändien verkkosivuja uudelleen Webflow:n avulla. Idea sarjaan lähti paitsi siitä, että haluamme itse kehittyä verkkosivujen tekijänä, niin myös viestiä asiakkaillemme, mitä upeiden tulosten takana on.

Aiemmin olemme jo uudelleen rakentaneet Applen sivut, joihin pääset tutustumaan tästä. Nyt vuorossa upea Marimekko, joka on maailmalla mainetta niittänyt suomalainen brändi. Marimekon verkkosivuilla suurta roolia ottavat eri kokoiset kuvat, jotka tuovat yksinkertaiseen sivurakenteeseen tyylikkyyttä, väriä ja kauneutta. Sivuston rakenteen takana ovat Flexbox ja grid. Ne antavat rakentajalle paljon mahdollisuuksia ja tehokkuutta työskentelyyn.

Marimekko tekee verkkosivuilleen usein pieniä, mutta näkyviä muutoksia, jolloin verkkosivut pysyvät jatkuvasti aktiivisina. Aktiivisesti päivitetyt sivut tarjoavat kävijälleen lähes aina jotakin uutta. Suosittelemmekin myös asiakkaillemme aktiivista päivittämistä verkkosivuille. Esimerkiksi kausien tai vuodenaikojen mukaisesti.

Seuraavassa videossamme kerromme, kuinka voimme muokata sisältöä Webflow editorin avulla.

Nyt päästämme sinut Marimekko Rebuild videon kimppuun!